Back to Gallery

Signature Jackson Office Remodel


In 2013, our growing Big-D Signature family expanded in the Flat Creek Business Center in Jackson, Wyoming. One way to make the office feel like home, was to design and create an open and bright space for our employees. During a remodel of the building, additional windows were installed to allow for more natural light to shine into the office during the day. An energy audit was also conducted to help enhance sustainability measures by Big-D Signature. A number of lights were changed to LED - a move that will lower energy consumption and lower energy costs. Wooden floors and walls help to preserve the rustic heritage of the community of Jackson. Frosted glass dividers and a furniture system both help to provide a modern touch. We've been in this space for a few years now and we can still smell the new paint on the walls.

PROJECT SIZE

7,879 sq ft

PROJECT LOCATION

Jackson, Wyoming

PROJECT DURATION

10 months

The Fish Bowl

The upper conference room to the Big-D Signature Office building is surrounded by retractable glass. This innovated retractable system will allow the conference room to be utilized in a number of different ways.

During a remodel of the building, additional windows were installed to allow for more natural light to shine into the office during the day. An energy audit was also conducted to help enhance sustainability measures by Big-D Signature.

Room With a View

On the second floor of the building, is a panoramic view of Flat Creek and Snow King Mountain. Rather than dedicate that space to an office or to a storage room, Vice President Jason Dunlop opted to turn that space into a break room. That way every employee at Signature could converse with one another while enjoying the view.